Fasadbanderoller med högkvalitativt digitalt tryck. Genom att skarva stora utskrifter kan vi skapa enorma banderoller för enorma ytor. På byggen kan man dölja fasadarbeten genom att fästa banderoller av meshmaterial som släpper igenom vinden.

Fasadbanderoll
Fasadbanderoller för stora ytor, t.ex köpcentrum.

Läs mer

Fasadbanderoller: Gör din fasad synlig och lockande

Fasadbanderoller är det ultimata verktyget för att göra din företagsfasad synlig och lockande. Dessa imponerande medier har en mängd användningsområden och fördelar som gör dem oumbärliga inom marknadsföring och visuell kommunikation.

Användningsområden:

Företagsidentitet: Fasadbanderoller kan användas för att visa upp ditt företags logotyp, färger och slogan. Det är ett kraftfullt sätt att stärka din företagsidentitet och göra ditt varumärke igenkännbart.

Reklamkampanjer: Använd fasadbanderoller för att marknadsföra speciella erbjudanden, kampanjer eller nya produkter. Deras storlek och synlighet gör dem perfekta för att dra uppmärksamheten till dina budskap.

Evenemang och mässor: Om du deltar i en mässa eller arrangerar ett företagsevenemang, kan fasadbanderoller hjälpa till att dra uppmärksamheten till din monter och locka besökare.

Fastighetsannonsering: Fastighetsmäklare använder ofta fasadbanderoller för att marknadsföra lediga fastigheter. De ger en tydlig och lockande bild av fastighetens egenskaper.

Restauranger och butiker: Fasadbanderoller kan användas för att visa öppettider, menyer, och speciella erbjudanden vid restauranger och butiker.

Material:

Fasadbanderoller tillverkas vanligtvis av högkvalitativt vinyl, polyester eller tygmaterial. Valet av material beror på användningsområdet och den önskade visuella effekten:

Vinyl: Vinylbaserade banderoller är tåliga och väderbeständiga. De är idealiska för utomhusbruk och kan motstå vind, regn och sol utan att blekna eller skadas.

Polyester: Polyesterbanderoller är lätta och slitstarka. De är perfekta för inomhusbruk och ger en skarp och färgstark bild.

Tyg: Tygbanderoller ger en mer elegant och textil utseende. De används ofta inomhus och ger en mjukare visuell effekt.

Fördelar:

Stor synlighet: Fasadbanderoller är stora och synliga, vilket gör dem utmärkta för att locka uppmärksamhet och förmedla budskap på långt håll.

Kostnadseffektiva: Jämfört med andra former av reklam och marknadsföring är fasadbanderoller en kostnadseffektiv lösning.

Snabb installation och borttagning: Fasadbanderoller är enkla att sätta upp och ta ner, vilket gör dem praktiska för tillfälliga eller kortvariga kampanjer.

Hållbara: De är tåliga och kan användas om och om igen, vilket gör dem till en hållbar investering.

Roll i marknadsföringen:

Fasadbanderoller spelar en avgörande roll i marknadsföringen genom att locka uppmärksamhet, förstärka varumärkesidentitet, och kommunicera budskap tydligt. De kan fungera som en första interaktion med dina potentiella kunder och skapa en positiv och minnesvärd upplevelse. Genom att utnyttja fördelarna med fasadbanderoller kan ditt företag öka sin synlighet och maximera sitt marknadsföringsbudskap.

Oavsett om du driver en butik, ett företag eller planerar ett evenemang, bör du överväga att integrera fasadbanderoller i din marknadsföringsstrategi för att skapa en imponerande och minnesvärd företagsfasad. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och låt oss hjälpa dig att skapa effektiva och lockande fasadbanderoller som sticker ut och gör intryck.