Vi tillverkar banderoller av alla varianter. Vår moderna maskinpark ger snabb leverans och högkvalitativa produkter. Dagens tryckteknik ger en häpnadsväckande hög kvalitet och beroende på användningsområde väljer vi rätt material för just ditt behov.

Screenbolaget är en av de ledande leverantörerna i Sverige och vi kan leverera allt från en enstaka banderoll till tusentals banderoller på kort tid. Inom Stockholm kan vi leverera på dagen om det är riktigt bråttom.

Läs mer på vår huvudsida.

Våra banderoller är det ultimata verktyget för att göra ditt budskap synligt, var du än vill. Oavsett om du är en företagsägare, evenemangsarrangör eller någon som helt enkelt vill nå ut till en bred publik, så har banderoller potentialen att göra ditt budskap synligt, minnesvärt och effektivt.

Här är varför våra banderoller är det bästa sättet att kommunicera med omvärlden:

  1. Mångsidig användning: Banderoller är inte bara för företag – de fungerar utmärkt för företagsevent, födelsedagsfester, sportevenemang, valkampanjer, och mycket mer. Deras användningsområde är obegränsat.
  2. Anpassningsbara: Skräddarsy dina banderoller precis som du vill. Lägg till ditt företags logotyp, evenemangets datum, en färgglad grafik eller en inspirerande slogan för att skapa en banderoll som är unik och minnesvärd.
  3. Synlighet: Placera dina banderoller på strategiska platser där din målgrupp rör sig, som vid entréer, gator, på mässor eller i butiksfönster. De fångar omedelbart ögat och drar till sig uppmärksamheten.
  4. Hållbarhet: Våra banderoller är tillverkade med högkvalitativa material som är tåliga mot väder och vind. De kan användas om och om igen, vilket gör dem till en kostnadseffektiv marknadsföringslösning.
  5. Snabb och enkel installation: Banderoller är enkla att sätta upp och ta ner. Du behöver ingen avancerad utrustning – enkelt att hantera på egen hand.
  6. Mässor och evenemang: Banderoller är oumbärliga på mässor och evenemang, där de hjälper dig att sticka ut från mängden och dra till sig besökare till din monter eller ditt event.
  7. Kostnadseffektiv marknadsföring: Banderoller ger dig mycket synlighet till ett överkomligt pris. De är en av de mest kostnadseffektiva marknadsföringsverktygen som finns.
  8. Fira prestationer: Använd banderoller för att fira företagets prestationer, teamets framgångar eller att gratulera någon till en viktig milstolpe.
  9. Sätt ditt budskap i rörelse: Banderoller rör sig i vinden och drar till sig uppmärksamheten. Ditt budskap blir bokstavligen satt i rörelse och syns på långt håll.

Banderoller är det ultimata mediet för att kommunicera med en bred publik. Låt oss hjälpa dig att skapa den perfekta banderollen för ditt behov. Kontakta oss idag och låt oss tillsammans skapa en banderoll som kommer att göra ditt budskap minnesvärt och synligt överallt!